Saturday, December 31, 2016

LINK FB DAN INSTA CAKES STUDIO

Hohohoo.. Sorryy!!!! Sure ade yang masuk blog ni tertanya2 kenapa lama x update blog kan. Dah tak aktif mem baking ker? Dah tak ambik order ke? Huhuhuhu... Jawapan nya.. saya masih aktif cuma jarang ade masa nak update blog. Sekarang ni semua dok update kat facebook dan instagram jer. hikss!!

FACEBOOK CAKES STUDIO

INSTA CAKES STUDIO
So... pada yang tercari cari dimana saya dok menyorok.. dan nak  tengok hasil karya saya boleh terjah 2 web page ni. Klik je link kat atas tu k. Kadang kadang ade customer cakap tak jumpa fb saya, al maklum la nama omputih *verangan* hikss...

Ok so ape ape pertanyaan macam biasa boleh whatsapp / sms / call / email dan pm saya k. No phone and details saya buh kat bawah ni. Kalau ade message yang lambat reply or call yang tak berjawap harap2 sabar banyak2... tinggal kan pesanan dan nanti saya akan contact anda balik k. don't be kuatir k.. Insyaallah

UNTUK PERTANYAAN/ TEMPAHAN
(THRU WHATSAPP / SMS SAHAJA)
 017 229 0070 (Lynn)

EMAIL
cakes.studio@gmail.com

No comments:

Post a Comment